Categories
Kontakt

Yingfengyuan Industrial Group Limited

Dodaj: No.159 FuZhou Road North, QingDao-266000, Kitajska

TEL: +0086-532-85986513

FAKS: +0086-532-85988713

 

Podjetje kamen:

MOB: +86-151-6606-2866

E-pošta: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Chemical Company:

MOB: +86-18660259678

E-pošta: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Dom > Novice > Vsebine

Trend prihodnjega razvoja barijevega klorida na Kitajskem

Splošno razmišljanje o prihodnjem razvoju industrije barijevega klorida na Kitajskem bi moralo biti vzpostavitev varnega, učinkovitega, čistega in trajnostnega sistema jamstev, nadalje podaljšati industrijsko verigo, uresničiti visoko koncentracijo industrije in v celoti izkoristiti konkurenčne prednosti obsega .


Da bi izboljšali koncentracijo industrije, se pospeši. Podjetja za proizvodnjo barijevega klorida bi morala čim prej oblikovati lestvico, v skladu z značilnostmi virov in distribucijo na trgu ter stopnjo industrijskega pomena, ob močnih povezavah, združitvah in prevzemih itd., Oblikovanjem medregionalnih, trans-lastništva, medpanožnih in celo večnacionalnih operacij za vključevanje velike ali velike skupine podjetij za optimizacijo dodeljevanja sredstev, izboljšanje industrijske koncentracije, povečanje konkurenčnosti na mednarodnem trgu.


Drugič, izboljšati moramo tehnološke vsebine in spodbujati nadgradnjo v industriji. Proizvodnja barijevega klorida bi morala aktivno okrepiti novo tehnologijo, nove tehnologije, nove metode in novo opremo, da bi izboljšali kakovost izdelkov. Varčevanje z energijo, reformo in inovacije tehnologije, posodobitev opreme in pozornost uvedbi visokotehnoloških prebavo in absorpcije ter si prizadevati izboljšati raven opreme, tako da kitajski izdelki barijevega klorida na mehanizacijo, neprekinjeno, avtomatizacijo, funkcionalno, strokovna, sodobna usmeritev razvoja.


Tretjič, izboljšati izboljšanje razvoja inovativnih prizadevanj. Razviti v smeri prečiščevanja. Razširite področje uporabe barijevega klorida, razširite področje uporabe. Trenutno Kitajska kakovost izdelkov in mednarodne kolegi, še vedno obstaja določena vrzel. Zato moramo okrepiti skupek znanstvenih raziskav in razvoja med podjetji in oblikovati izmenjavo znanstvenih in tehnoloških dosežkov. Pospešite nadgradnjo izdelkov barijevega klorida, izboljšajte tehnološko vsebino, izboljšajte kakovost izdelkov, kakovost in dodano vrednost, da bi bolje zadovoljili trenutne in potencialne potrebe uporabnikov.


Štiri, za izboljšanje družbenega občutka družbene odgovornosti, krepitev ekološke gradnje in varstva okolja, izvajanje čistejše proizvodnje. Moramo močno razvijati in popularizirati tehnologijo čiste proizvodnje barijevega klorida, okrepiti ekološko konstrukcijo in varstvo okolja ter prenoviti proces v smeri zaprtega kroženja. Od linearnega modela "odpadki-odpadki-produkti" do modela cikla "vir-izdelek-odpadki-obnovljivi viri" z minimalno porabo virov in okoljskimi stroški za doseganje trajnostnega gospodarskega in družbenega razvoja.

2013060910121991.jpg